Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wellicht Games Convention in Canada

De organisatie van de Games Convention van Leipzig wil hun beurs ook gaan opvoeren in Amerika. De Verenigde Staten zijn waarschijnlijk niet het doel, maar Canada heeft een grote kans om de beurs te gaan herbergen. De definitieve locatie is nog niet bekend, daar moet nog over gesproken worden.

Een slimme zet natuurlijk van de Games Convention om een nieuwe beurs in Amerika te openen, aangezien de E3 de laatste jaren steeds meer in omvang afneemt. We houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?