Welkom terug in Rapture op 9 februari

In 2007 gebeurde er veel in games land. Eén van de beste games van dat jaar was natuurlijk BioShock. Niet alleen was het een grote vernieuwing van het shooter-genre, maar ook was het verhaal één van de beste ooit in een game. 2K Games heeft vandaag het vervolg, BioShock 2, aangekondigd.

BioShock 2 speelt zich tien jaar na het origineel af. Rond de Atlantische kust worden er kleine meisjes ontvoert naar de onderwater stad Rapture. Jij speelt in de sequel als een Big Daddy, achtervolg je een onzichtbare vijand en zoek je naar antwoorden. De game wordt uitgebracht op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?