Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Welkom terug GTA IV

Het is alweer twee jaar geleden dat Grand Theft Auto IV verscheen. De maanden die volgden op de release speelde ik de game op mijn PlayStation 3. De uitbreiding op de Xbox 360 werd even later een feit, en als vertrouwd GTA liefhebber was ik daar toch best een beetje jaloers op.

We hebben er lang op moeten wachten en het werd lang ontkend dat de game zou verschijnen op de PC en PlayStation 3, maar daar verscheen het dan eindelijk: Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City kwam binnen op de redactie voor de PS3.

ontbrekende afbeelding

Ik ben benieuwd hoeveel van onze GL-leden nog steeds GTA IV spelen en wat zij vinden van Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City. En als kers op de taart: wat willen jullie in GTA V zien?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?