Weinig interesse voor motion control

Uit een recent onderzoek van OTX GamePlan is naar voren gekomen dat de consument niet veel voelt voor motion control. Acht procent van de tweeduizend ondervraagden was van plan om Natal van Microsoft aan te schaffen, tegenover zes procent voor de Move van Sony.

Met deze cijfers kunnen de twee uitgevers wel inpakken, zo lijkt het. Gelukkig is dit onderzoek in de periode van 23 mei tot en met 5 juni gedaan en moet de E3 beurs in Los Angeles nog beginnen. Pas daarna kunnen we goed beoordelen wat te doen met motion control.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?