Weer bekende acteurs in Call of Duty-game

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De nieuwste Call Of Duty: Black Ops wordt ook voorzien van bekende stemmen.
Net als in Modern Warfare 2 zijn nu weer twee Hollywood acteurs gevraagd om te stemmen te verlenen aan de hoofdpersonen.

In de singleplayer zullen de stemmen te horen zijn van niemand minder dan Gary Oldman en Ed Harris. Gary Oldman speelde in vele films. De bekendste zijn de Harry Potter films waar hij de rol vertolkte als Sirius Zwarts. Ook speelde hij in Bram Stokers' Dracula. Ed Harris speelde in Apollo 13 en The Abyss.

Ook het script van Black Ops is door niet zo maar iemand geschreven. David S. Goyer, dezelfde scriptschrijver van films als The Dark Knight en Blade, heeft het script voor zijn rekening genomen.

In de vorige game, toen ontwikkeld door Activision, hadden de acteurs Kevin McKidd, Barry Pepper en Glenn Morshower hun stem verleend.
McKidd verwierf bekendheid door zijn rollen in de cultfilm Trainspotting en zijn rol als Lucius Vorenus in de televisie-serie Rome. Pepper speelde eerder de sniper in de kaskraker; Saving Private Ryan. En Morshower had rollen in Transformers 2: Revenge Of The Fallen en de serie 24.

Lees meer