Weer bekende acteurs in Call of Duty-game

De nieuwste Call Of Duty: Black Ops wordt ook voorzien van bekende stemmen.
Net als in Modern Warfare 2 zijn nu weer twee Hollywood acteurs gevraagd om te stemmen te verlenen aan de hoofdpersonen.

In de singleplayer zullen de stemmen te horen zijn van niemand minder dan Gary Oldman en Ed Harris. Gary Oldman speelde in vele films. De bekendste zijn de Harry Potter films waar hij de rol vertolkte als Sirius Zwarts. Ook speelde hij in Bram Stokers' Dracula. Ed Harris speelde in Apollo 13 en The Abyss.

Ook het script van Black Ops is door niet zo maar iemand geschreven. David S. Goyer, dezelfde scriptschrijver van films als The Dark Knight en Blade, heeft het script voor zijn rekening genomen.

In de vorige game, toen ontwikkeld door Activision, hadden de acteurs Kevin McKidd, Barry Pepper en Glenn Morshower hun stem verleend.
McKidd verwierf bekendheid door zijn rollen in de cultfilm Trainspotting en zijn rol als Lucius Vorenus in de televisie-serie Rome. Pepper speelde eerder de sniper in de kaskraker; Saving Private Ryan. En Morshower had rollen in Transformers 2: Revenge Of The Fallen en de serie 24.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?