Week 9

onbekendonbekendAssassin's Creed 2

Platform: DS PS3 PSP X360 PC
Uitgever: Ubisoft
Prijs: € 39,99

Ontdek een geweldig en fascinerend nieuw verhaal over kracht en wraak, in een geweldige setting. Speel in de drie fantastische Italiaanse steden Venetië, Florence en Toscane in de tijd van de Renaissance, en voel de assassin in jezelf naar boven komen in dit nieuwe avontuur.
___________________________________________________________________

onbekendonbekendBattlefield: Bad Company 2

Platform: PS3 X360 PC
Uitgever: Electronic Arts
Prijs: € 39,99

Battlefield: Bad Company 2 is de opvolger van de gelijknamige eerste deel. Een aantal verstoten soldaten worden ingezet om de vuile klusjes te klaren. De omgevingen in de game zijn totaal verwoest baar en met een ruim arsenaal aan wapens op zak, plus de hoeveelheid voertuigen dat je in de weide omgevingen tegenkomt maakt B Company compleet.
___________________________________________________________________

onbekendonbekendSilent Hunter 5: Battle of the Atlantic

Platform: PC
Uitgever: Ubisoft
Prijs: € 42,99

Silent Hunter 5 neemt je mee in een Duitse onderzeeër en laat je vechten tegen de geallieerden op het unieke slachtveld van de Atlantische Oceaan. Voor de eerste keer in de serie kun je de rol van een kapitein aannemen en zelfs in eerstepersoons perspectief jouw bemanning de orders geven die leiden tot de overwinning.

Alle aanstaande releases: Klik hier

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?