Week 50

onbekendonbekendTekken 6

Platform: PS3, X360, PSP
Uitgever: Namco Bandai
Prijs: € 36,99

Tekken 6 is helemaal geoptimaliseerd voor de PSP, zodat je ook op je handheld jouw vechttechnieken los kunt laten op een groot aantal tegenstanders. Uiteraard zijn er ook een aantal nieuwe plaatsen, content en een multiplayer mode aan de game toegevoegd, waarmee je jezelf nog meer mee kunt vermaken. Geen console is meer veilig, en ook de handhelds moeten eraan geloven: Tekken 6 slaat erop los!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?