Week 4

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Mass Effect 2

Platform: X360, PC
Uitgever: Electronic Arts
Prijs: € 39,99

Twee jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er weer een nieuw avontuur. Ergens in de uithoeken van de Melkweg is een nieuwe vijand bezig om een leger op de been te brengen. Om deze ontwikkelingen een halt toe te roepen, moet Shepard samenwerken met de organisatie Cerberus. De mensheid moet koste wat het kost gered worden van de ondergang, maar zal het Shepard lukken?
___________________________________________________________________

MAG

Platform: PS3
Uitgever: SCEE
Prijs: € 64,99

MAG is een shooter waarbij het mogelijk is met 256 spelers tegelijk online te spelen. MAG staat voor Massive Action Game.
___________________________________________________________________

Star Trek Online

Platform: PC
Uitgever: Atari Benelux
Prijs: € 59,99

In deze MMO van Star Trek, die zich tientallen jaren na de film Nemesis afspeeld (in het jaar 2409), begin je als kapitein van je eigen starship. Je staat aan de kant van de United Federation of het Klingon Empire. De twee partijen hebben het weer eens op een oorlog uit laten draaien, dus zul je het tegen je vijanden op moeten nemen in spannende ruimtegevechten.
___________________________________________________________________

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars

Platform: Wii
Uitgever: Capcom
Prijs: € 34,99

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars is een 2D fighting game, waarbij je aan de slag kunt met helden uit de Tatsunoko en Capcom universum. Denk aan helden als Ken the Eagle, Yatterman, Casshan en nog veel meer helden.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer