Check hier alle PlayStation State of Play content

Week 2

onbekendonbekendArmy of Two: The 40th Day

Platform: PS3 PSP X360
Uitgever: Electronic Arts
Prijs: vanaf €32,99

Army of Two: The 40th Day is het vervolg op de eerste Army of Two en is een shooter die vooral geschikt is om samen met je vrienden in co-op te spelen. Baan je een weg door verschillende landschappen en bedenk samen tactieken om de vijand steeds een stapje voor te zijn.
___________________________________________________________________

onbekendonbekendVancouver 2010

Platform: PS3 X360 PC
Uitgever: SEGA Europa
Prijs: vanaf €44,99

De veertiende winterspelen zijn weer begonnen. In de game zijn een aantal verschillende sporten aanwezig, win de race en verdien de gouden medaille. Doe mee aan de reuze slalom, snowboarden, bobsleeën, etc.. Nieuwe in de game is dat je de game in firstperson-view kunt spelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?