Week 1

onbekendonbekendBayonetta

Platform: PS3 X360
Uitgever: SEGA Europa
Prijs: € 54,99

Bayonetta is ontwikkeld door de makers van Devil May Cry, wat in grote lijnen terug te zien in de gameplay. In essentie draait het namelijk om dezelfde strategie die je keer op keer moet toepassen: combo's maken op vijanden om ze zo snel mogelijk van hun ziel te bevrijden.
___________________________________________________________________

onbekendonbekendDarksiders

Platform: PS3 X360
Uitgever: THQ
Prijs: € 54,99

Spookpaarden, grote demonen, en dergelijke tegenstanders zal je in mootjes kunnen gaan hakken. Jij bent één van de vier ruiters van de Apocalyps, WAR genaamd. Je bent in de eerste plaats vooral op zoek naar wraak en met behulp van jouw spookpaard RUIN neem je het op tegen een groot scala aan monsters en demonen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?