We kunnen naar huis in Q1 2008

In een interview die onlangs gehouden is door Mercury News met Sony, heeft Sony duidelijk bekendgemaakt dat de bèta versie van Home gaat komen in het eerste kwartaal van 2008.

Home is een virtuele wereld waarin je een alter ego kan laten maken en waarin je een eigen leefomgeving kan creëren ala Habbo, maar dan vele malen mooier en uitgebreider. Zo ook is het mogelijk te praten met mensen in een interactieve wereld, maar ook naar films kijken, of trofeeën bekijken die diverse gamers behaald hebben. Home wordt duidelijk als marketing wapen gebruikt om de console war naar hun hand te zetten.

Wanneer we Home definitief kunnen verwachten is nog onduidelijk, maar dat zal zeker veranderen in het eerste kwartaal van 2008. We houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?