Prey

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 15 mei 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

We gaan meer van Prey zien aldus Bethesda

In een recentelijk interview op de PAX East beurs in Amerika, heeft Bethesda aangegeven dat we nog meer gaan zien van Prey. Het Twitter-account van Bethesda gaf ons al cryptische hints maar is nu door Pet Hines, hoofd marketing Bethesda, bevestigd.

Ondanks dat Pete eerst lijkt aan te geven dat er een nieuwe communitymanager was aangenomen die vooral rond 1 april actief was, heeft ie wel degelijk aangegeven dat we meer gaan zien van de franchise. Het is alleen niet duidelijk of het dan DLC is, een compleet nieuw deel of een stand-alone release.

onbekend

Prey is naar mijn mening een ontzettend fijne shooter en ik persoonlijk kan niet wachten op extra content, of misschien zelfs een nieuw deel.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?