Way of the Samurai krijgt Xbox 360-versie

De game 'Way of the Samurai 3' was in november 2008 al verschenen in Japan voor de PlayStation 3, maar vanaf 26 februari zal de game ook voor de Xbox 360 uitkomen. Uitgeverij Spike heeft namelijk bekendgemaakt dat ze bezig zijn om de game naar de Xbox 360 over te zetten, zodat die eind februari gereleased kan worden.

In de eerste week dat de game voor de PlayStation 3 was verschenen, waren er in Japan al 80.000 exemplaren verkocht. Of de Xbox 360-versie het ook zo goed gaat doen, of misschien zelfs beter, moeten we nog even afwachten. De Xbox 360-versie zal volgens een Japans tijdschrift niet een gewone port gaan worden, aangezien de game voor de console van Microsoft een aantal nieuwe elementen zal bevatten. Helaas is het nog niet bekend of deze game ook buiten Japan gaat uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?