Watch Dogs: Legion

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Watch Dogs Legion’s online mode uitgesteld tot 2021

Slecht nieuws voor de gretig wachtende speler die met smart aan het wachten was op de online multiplayer van Watch Dogs Legion. Ubisoft heeft aangekondigd dat de online modus van de game is uitgesteld naar 2021.

Ubisoft zegt dat het de online mulitplayer-modus uitstelt omdat het eerst de belangrijkste problemen van de single player-modus wil tackelen. Zoals het ontwikkelingsteam uitlegt in het nieuwste Watch Dogs Legion State of the Game-post, wil het eerst aan de slag met de problemen rondom de corruptie van opslagbestanden. Daarnaast gaat het aan de slag met Stadia-cross-progressie en met het frame-drops-probleem op krachtige pc's. De game zou namelijk zestig frames per seconde moeten halen, indien de game wordt afgespeeld op een krachtige grafische kaart.

De online-modus van de game wordt naar verluidt 'aan het begin van 2021' beschikbaar. Watch Dogs Legion verscheen op 29 oktober voor Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia.

BRON Ubisoft

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?