Watch Dogs Legion’s online mode uitgesteld tot 2021

Geplaatst:
Aangepast: 25 november 2020 22:04

Slecht nieuws voor de gretig wachtende speler die met smart aan het wachten was op de online multiplayer van Watch Dogs Legion. Ubisoft heeft aangekondigd dat de online modus van de game is uitgesteld naar 2021.

Ubisoft zegt dat het de online mulitplayer-modus uitstelt omdat het eerst de belangrijkste problemen van de single player-modus wil tackelen. Zoals het ontwikkelingsteam uitlegt in het nieuwste Watch Dogs Legion State of the Game-post, wil het eerst aan de slag met de problemen rondom de corruptie van opslagbestanden. Daarnaast gaat het aan de slag met Stadia-cross-progressie en met het frame-drops-probleem op krachtige pc's. De game zou namelijk zestig frames per seconde moeten halen, indien de game wordt afgespeeld op een krachtige grafische kaart.

De online-modus van de game wordt naar verluidt 'aan het begin van 2021' beschikbaar. Watch Dogs Legion verscheen op 29 oktober voor Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia.

Bron: Ubisoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord