Watch Dogs: Legion systeemvereisten onthuld

Geplaatst:

Maak je borst maar nat als je Watch Dogs: Legion straks op de pc wilt gaan spelen. Ubisoft heeft namelijk de systeemvereisten voor de pc-versie van de game onthuld.

De release van Watch Dogs: Legion komt steeds dichterbij. Inmiddels weten we dat de game volgende maand verschijnt en dat na release ook rapper Stormzy aan Watch Dogs: Legion wordt toegevoegd. Gezien de game straks niet alleen op de consoles verschijnt, maar ook op de pc, heeft Ubisoft inmiddels de systeemvereisten voor de game vrijgegeven. Wanneer je Watch Dogs: Legion straks op de pc wilt spelen, heb je verrassend genoeg niet een super krachtige pc nodig. Voor de laagste instellingen volstaat een vierde generatie i5-processor met 8GB aan RAM-geheugen al. Ook heb je slechts 4GB aan VRAM nodig om de game al te kunnen draaien. Wil je de game met betere graphics, in 1440p of zelfs in 4K draaien, dan heb je natuurlijk wel een krachtigere pc nodig. De volledige lijst met specificaties vind je hieronder.

onbekend

Watch Dogs: Legion verschijnt 29 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord