Watch Dogs: Legion ontwikkelaars over de update

Geplaatst:

De Watch Dogs: Legion ontwikkelaars gaven onlangs meer informatie over de content die we kunnen verwachten voor de update van 4 mei.

Update 4.0 voor Watch Dogs: Legion is uitgesteld naar 4 mei. Daarom heeft Ubisoft als zoethoudertje alvast wat meer info vrijgegeven over de nieuwe update. De Season Pass die op 4 mei arriveert, voegt Mina Sidhu toe als nieuwe speelbare held met krachten waarmee ze andermans gedachten kan besturen. Daarnaast komt er ook een nieuwe DedSec Story missie bij, genaamd Swipe Right. Op het gebied van gratis en online content komen er drie co-op missies bij, twee co-op gadgets, de Guardian drone en de Point Defence drone, vijf opdrachten, vijf personage vaardigheden en twee nieuwe personages: DJ en First Responder. De Bloodline Story uitbreiding over Aidan Pearce en Wrench uit Watch Dogs 2 staat gepland voor eind juni.

Update 4.0 van Watch Dogs: Legion gaat op 4 mei live.

Bron: Ubisoft

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord