Watch Dogs: Legion Online uitgesteld

Geplaatst: 8 maart 2021 18:58
Aangepast: 8 maart 2021 18:59

De online-versie van Watch Dogs: Legion voor pc is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ook de Tactical Ops-modus is verplaatst naar een latere datum liet Ubisoft weten.

Ontwikkelaar Ubisoft liet middels een tweet weten dat de online-modus van Watch Dogs: Legion is uitgesteld. Daarbij werd benoemd dat er een probleem is ontdekt in de pc-versie die ervoor kan zorgen dat de game gaat crashen bij gebruikers met bepaalde GPU's. Het team achter Watch Dogs: Legion is er mee bezig om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om deze reden is er besloten om de pc-versie uit te stellen voor onbepaalde tijd. Daarnaast leidt Tactical Ops voor de Xbox, PlayStation en Google Stadia ertoe dat de game gaat crashen. Ook deze is uitgesteld naar een latere datum. Watch Dogs: Legion Online was al eerder uitgesteld naar het begin van dit jaar.

Watch Dogs: Legion Online is voor onbepaalde tijd uitgesteld totdat het probleem is opgelost. Tactical Ops verschijnt op 23 maart en Multiplayer wordt morgen uitgebracht.

Bron: watchdogsgame
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.