Watch Dogs: Legion

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Watch Dogs: Legion Online uitgesteld

De online-versie van Watch Dogs: Legion voor pc is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ook de Tactical Ops-modus is verplaatst naar een latere datum liet Ubisoft weten.

Ontwikkelaar Ubisoft liet middels een tweet weten dat de online-modus van Watch Dogs: Legion is uitgesteld. Daarbij werd benoemd dat er een probleem is ontdekt in de pc-versie die ervoor kan zorgen dat de game gaat crashen bij gebruikers met bepaalde GPU's. Het team achter Watch Dogs: Legion is er mee bezig om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om deze reden is er besloten om de pc-versie uit te stellen voor onbepaalde tijd. Daarnaast leidt Tactical Ops voor de Xbox, PlayStation en Google Stadia ertoe dat de game gaat crashen. Ook deze is uitgesteld naar een latere datum. Watch Dogs: Legion Online was al eerder uitgesteld naar het begin van dit jaar.

Watch Dogs: Legion Online is voor onbepaalde tijd uitgesteld totdat het probleem is opgelost. Tactical Ops verschijnt op 23 maart en Multiplayer wordt morgen uitgebracht.

BRON watchdogsgame

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?