Watch Dogs: Legion niet in 60fps te spelen op next-gen

Geplaatst: 21 oktober 2020 10:43
Aangepast: 21 oktober 2020 12:46

Watch Dogs: Legion lanceert volgende maand ook op de next-gen consoles. Het ziet er echter niet naar uit dat de game dan op 60fps te spelen valt.

Watch Dogs: Legion verschijnt later deze maand voor de huidige generatie consoles en de pc. Voor de pc zijn onlangs ook de systeemvereisten onthuld die je nodig hebt om de game op je pc goed te draaien. Voor de consoles zijn deze systeemvereisten echter helemaal niet belangrijk. De game draait op een console in de regel altijd goed. Toch lijkt het zo te zijn dat de nieuwe Watch Dogs-game straks op de next-gen consoles minder goed draait als we denken. In een Ask Me Anything-sessie op Reddit gaf Lathieeshe Thillainathan, live producer bij Ubisoft, antwoord op verschillende vragen van fans. Op de vraag of Watch Dogs: Legion op de next-gen consoles ook raytracing, 4K resolutie en 120fps ondersteunt, gaf Thillainatan als antwoord dat de game op zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X rayracing, 4K resolutie en een framerate van 30fps ondersteunt. Of dit ook daadwerkelijk betekent dat 60fps helemaal van de baan is, is niet bekend. Op de vraag of er een zogenaamde Performance Mode komt waarbij de framerate opgeschaald kan worden naar 60fps door bijvoorbeeld raytracing uit te schakelen, is nog geen reactie gekomen.

onbekend

Watch Dogs: Legion verschijnt 29 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt 10 november voor de Xbox Series X/S en 19 november voor de PlayStation 5.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord