Wat wordt er gespeeld op Xbox Live?

Xbox Live is het grote onlineplatform van de Xbox 360 waar veel mensen dagelijks op spelen, maar een paar games worden specifiek veel gespeeld. Vandaag is er een lijstje naar buiten gekomen welke games er deze maand het meest gespeeld werden op Xbox Live.

Call of Duty 4 en Halo 3 hebben nog steeds een nek-aan-nek race met elkaar. Een nieuwe binnenkomer is Fable II, die op de derde plaats staan. Terwijl oude games als Gears of War er ook nog steeds staan. Onderaan de lijst staat Fallout 3.

Meest gespeelde Xbox 360 titels
1. Call of Duty 4
2. Halo 3
3. Fable II
4. Gears of War
5. FIFA 09
6. World at War bèta
7. Saints Row 2
8. GTA IV
9. Madden NFL 09
10. Fallout 3

Meest gespeelde Xbox Live Arcade titels (de volledige versies)
1. Portal: Still Alive
2. Penny Arcade Episode Two
3. Castle Crashers
4. Are You Smarter Than a 5th Grader
5. Fable II Pub Games
6. Duke Nukem 3D
7. Age of Booty
8. Uno
9. Mega Man 9
10. Braid

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?