Wasteland 3

  • Ontwikkelaar InXile Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score

Wasteland 3 krijgt permadeath met nieuwe update

Wasteland 3 krijgt een Permadeath modus met de nieuwe update 1.3.3 genaamd 'Death & Taxes'. Daarnaast worden er nog een aantal andere nieuwe aspecten toegevoegd aan de game.

Naast de Permadeath modus krijgt de game nog een aantal nieuwe features, waaronder een optionele moeilijke skill checks modus, respeccing, nieuwe opties om je personage aan te kleden en een hoop verbeteringen en reparaties. De permadeath in Wasteland 3 werkt zoals je zou verwachten: als je de optie kiest bij het starten van een game gaan je personages permanent dood als ze geen HP meer over hebben. In een post op de Steam pagina van Wasteland 3 zei ontwikkelaar inXile dat permadeath alleen mogelijk is in single player modus, niet in de multiplayer modus. En als je aan het begin van een game voor permadeath kiest, kun je dit niet meer aanpassen.

De nieuwe update van Wasteland 3 gaat volgende maand live.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?