Check hier alle PlayStation State of Play content

Warner Bros. komt met een groot strandfeest

Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat ze deze zomer met de game Vacation Isle: Beach Party voor de Nintendo Wii op de proppen komen. De game bevat veel leuke en actieve strandactiviteiten, waardoor het deze zomer één groot feest wordt.

Je kunt het opnemen tegen maximaal drie andere tegenspelers in onder andere wakeboarden of vuurdansen. Samantha Ryan van de afdeling 'Development and Production' heeft er in ieder geval alvast veel zin in.

Vacation Isle: Beach Party is een heerlijke ontsnapping aan het dagelijkse leven met de familievriendelijke party games en het gebruik van het Wii Balance Board. Spelers van elke leeftijd en ieder ervaringsniveau kunnen nu genieten van de activiteiten die behoren bij een exotische zomervakantie, zoals surfen en waterskiën, maar dan in hun eigen huiskamer.

De game moet deze zomer (in juni) verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?