Warner Bros. Interactive toch niet te koop

Een aantal weken geleden waren er geruchten dat Warner Bros. Interactive te koop zou zijn. WarnerMedia heeft dit gerucht via een bericht aan de medewerkers ontkracht.

De geruchten deden de ronde dat moederbedrijf AT&T de gaming-tak Warner Bros. Interactive wilde verkopen. De verkoop hiervan levert grofweg vier miljard euro op, waarmee AT&T haar schulden mee kan aflossen. Warner Bros. Interactive is onder andere eigenaar van Rocksteady, TT Games en NetherRealm. Zij staan bekend om de Batman Arkham-games, LEGO-games en Mortal Kombat. Daarnaast beschikt Warner Bros. Media over de rechten van Harry Potter en Game of Thrones. Warner Bros. Interactive heeft daarmee een beschikking over een aantal grote franchises. Het is dan ook niet gek dat bedrijven zoals EA en Microsoft azen op een overname van Warner Bros. Interactive. In een bericht van WarnerMedia meldt CEO Jason Kilar aan de werknemers dat Warner Bros. Interactive onderdeel blijft van WarnerMedia en AT&T.

Batman1

Het bericht van Jason Kilar is te vinden op de officiële Warner Media website.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?