Warm jezelf op met Dead Rising 2: Case Zero

Een kleine maand duurt het nog, dan kun je helemaal losgaan op allerlei zombies in Dead Rising 2. In de eerder verschenen Gespeeld heb je al kunnen lezen dan wij de game als een soort 'leuk tussendoortje' zagen.

Om alvast een beetje in de stemming te komen voor de game, heeft uitgever Capcom vandaag de Xbox Live titel Dead Rising 2: Case Zero uitgebracht. Hiermee kun je alvast ervaren hoe het is om met de verschillende wapens (en natuurlijk de combinaties daarvan) in te hakken op de talrijke monsters. Case Zero is voor 400 Microsoft Points te downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace. Wij hebben de game ook gespeeld en onze mening over die speelsessie kun je later deze week lezen in een review.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?