Warhammer Skulls games showcase aangekondigd

Geplaatst:

Er is een nieuw Warhammer-evenement aangekondigd. Tijdens de Warhammer Skulls games showcase kunnen we genieten van nieuwe games en wereldpremières.

Tijdens de Warhammer Skulls games showcase zijn er meerdere ontwikkelaars en uitgevers aanwezig. SEGA met Creative Assembly zijn erbij, zij werken op het moment aan Total War: Warhammer III. Fatshark laat zijn gezicht zien en zij zijn op dit moment bezig met Warhammer 40.000: Darktide. Het uitgever-gedeelte van Frontier is aanwezig genaamd Frontier Foundry. Het gerucht gaat rond dat zij bezig zijn met een RTS in het Warhammer-universum. Verder is ook Nacon erbij met Bloodbowl III, Focus Home Interactive met meerdere Warhammer-titels en Slitherine met Warhammer 40,000: Battlesector. Volgens de tweet gaan we echter ook nieuwe Warhammer-games zien. Daarnaast is er bekendgemaakt dat we kortingen kunnen verwachten op bestaande titels.

De Warhammer Skulls games showcase vindt plaats op 3 juni om 19:00 uur.

Bron: Warhammer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord