Wargaming richt nieuwe studio Nexus op

Wargaming, het bedrijf achter succesvolle franchises als World of Tanks en World of Warships, opent Wargaming Nexus. Een nieuwe studio dat zich richt op het ontwikkeling van games voor mobiele platformen.

De opening van de nieuwe studio zat al een tijdje in de pijplijn, nadat Wargaming en Epic Games vorig jaar een samenwerking zijn gestart. Wargaming ziet nog veel onontgonnen gebied op de mobiele markt en wil hier met Wargaming Nexus een grote stap in zetten. De games worden ontwikkeld met Unreal Engine 4. Aan het hoofd van de nieuwe studio komt Mike Belton te staan, die al twaalf jaar werkzaam is binnen Wargaming.

Wargaming Nexus

In de afgelopen zes maanden zijn er al zes innovatieve projecten opgezet die zich nu in de prototypefase bevinden.

BRON Wargaming

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?