Warcraft film komt moeizaam op gang

Zojuist heeft executive producer, Robert Tappert, van de Warcraft-film, in gesprek met iF Magazine laten weten dat de film nog altijd in ontwikkeling is, maar dat ze nog niet ver zijn.

It's in development, We're in the outline/story/script phase.

Het is daarnaast nog niet helemaal zeker of Sam Raimi de regisseur zal zijn van de film.

I don't want to speak on Sam's behalf, because the SPIDER-MAN thing happened so recently," says Tapert. "I think he's getting his feet under him and trying to decide. He might want to do a teeny, tiny small film, but I don't know what he wants to do. I know he had a great time doing DRAG ME TO HELL

Robert Rodat schrijft de script van de film. De film Saving Private Ryan komt ook van zijn hand. Hij is gekozen door Raimi.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?