Warcraft-film in de maak

Vandaag maakte Blizzard Entertainment bekend dat Sam Raimi, de bekende regisseur van de Spider-man-films, een film gaat maken die het Warcraft-universum zal vertonen op het witte doek.

Uitgever Blizzard zal zich zeker bezighouden met de film en erop toezien dat hun succesvolle telg goed verfilmd wordt. De film wordt overigens gefinancierd door Warner Bros en ook Charles Roven, die onder meer The Dark Knight produceerde, zal bij het project betrokken zijn.

De film gaat begin volgend jaar in productie, wanneer regisseur Raimi klaar is met Spider-Man 4.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?