Wapen-DLC voor Vanquish

Eerder meldde ontwikkelaar Platinum Games al dat Vanquish, hun nieuwste titel, geen multiplayer zou hebben. Hoe houdt je de game dan boeiend? Ook nadat je de game hebt uitgespeeld?

Het antwoord van Platinum Games hierop is DLC. Zo zal Vanquish nieuwe wapens krijgen om te downloaden. Mensen die Vanquish pre-orderen krijgen de wapens gratis erbij. Daarnaast zullen de wapens enkele weken later ook los te koop zijn. Deze pre-order actie is tot nu toe alleen voor Japan. Vanquish verschijnt 21 september in Japan. Een Europese releasedatum is niet bekend, maar zal snel komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?