Devolverland Expo
  • ONTWIKKELAAR Flying Wild Hog
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Wandel rond in Devolverland Expo

Devolver Digital heeft spontaan een kleine, nieuwe game uitgebracht op Steam. De game onthulde ze tijdens het Digital Direct-evenement van vanavond, waar ze onder andere ook nieuwe gameplaybeelden van Shadow Warrior 3 presenteerden.

Dit jaar gingen er vanwege het coronavirus vele evenementen niet door, zoals E3 2020 die zelfs digitaal niet meer doorging. Hierdoor konden gameontwikkelaars hun games niet meer tijdens zulke game-evenementen promoten. Dit werd uiteindelijk vooral via digitale evenementen gedaan, maar toch is het leuker als er een creatief alternatief wordt aangeboden. Devolver Digital heeft daar een oplossing voor gemaakt: Devolverland Expo. Deze first-person marketing simulator laat je rondlopen in een expo waarin de ontwikkelaar hun games tentoonstellen, zoals Fall Guys en Serious Sam 4: Planet Badass. In Devolverland Expo is het de bedoeling om de beveiligingssystemen te omzeilen, zodat je alle trailers, gameplaybeelden en "alle andere geheimen die verloren zijn gegaan in de annulering van de expo" kan ontdekken. Zo kan je toch nog een beetje die pre-coronaviruswereld ervaren.

Devolverland Expo is nu al gratis beschikbaar via Steam.

BRON Devolver Digital

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?