Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Waarschijnlijk toch geen demo voor Borderlands

Dit weekend waren er geruchten over een demo voor Borderlands. Mikey Neumann van Gearbox vertelde toen dat hij graag een demo voor de game zou willen hebben, maar dat men zich eerst volledig op de game zelf wilde storten alvorens een demo in elkaar te zetten.

Vandaag heeft Neumann zijn ideeën en de visie van Gearbox laten weten via een interview. Daarin kon hij zeggen dat ze het al een tijd over een demo hebben, maar dat hij niet weet of deze, als hij al komt, voor of na de launch van de game zal verschijnen.

We talk about a demo every day. We would love to do a demo. If and when we do one, I don't know if it'd be pre-launch or post-launch, because there's a lot of factors there.
We would love to promise a demo, we can't quite yet, we just want to get the game done. That's always the hardest thing for developers to do - you never quite know how the time's going to work out. We're doing really well, but I can't promise it.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?