EchoChrome

  • Ontwikkelaar SCEE
  • Eerste releasedatum 4 juli 2008
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score

Waar blijft Echochrome?

Gisteren zou Echochrome verschijnen in de PlayStation Store, maar deze blijkt te zijn uitgesteld. De officiële PlayStation-website heeft de releasedatum van de game nu op 10 juli staan.

Echochrome is werk van M.C. Escher en een verslavende puzzelgame, ontwikkeld door het Japanse ontwikkelteam van Sony Computer Entertainment. Wanneer Echochrome zal verschijnen op het netwerk is vooralsnog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?