Wii Fit

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Vrouwen slopen het huis met Wii Fit

Uit een recente poll van een Britse verzekeringsmaatschappij voor vrouwen is gebleken dat één op de vijf vrouwen, toegeeft wel eens een ongelukje te hebben tijdens het gebruik van de Wii Fit Balanceboard. Aan deze poll deden 1000 vrouwen mee.

Maar liefst 20 miljoen pond schade hebben de vrouwen al aangericht tijdens hun fitness-sessie. Waarbij vaak het meubilair, aardewerken en ook henzelf het slachtoffer zijn van destructie in veel huizen in Groot-Brittannië.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?