De Sims 2: Vrije Tijd

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Vrije tijd besteden in de nieuwe Sims 2 expansion

Electronic Arts heeft bekendgemaakt alweer met een nieuwe uitbreiding voor de Sims 2 op de pc te komen. De uitbreiding zal Free Time gaan heten wat neer komt dat de Sims ditmaal geen Kerst gaan vieren of naar school gaan, maar gewoon lekker veel vrije tijd over hebben. De uitbreiding zal begin 2008 uit moeten komen.

Om deze expansion te kunnen spelen moet je wel in het bezit zijn van een originele Sims 2. Deze zal binnenkort ook te bestellen zijn op Gameliner.nl.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?