Vrijdag is Virtual Console dag

Met deze keer drie nieuwe titels afkomstig van drie verschillende platformen.

International Karate + (Commodore 64: 500 punten)

In dit vervolg op het originele International Karate (ook verkrijgbaar voor de Virtual Console) nemen drie strijders het tegen elkaar op in snelle gevechten vol actie, met typisch Britse humor.

City Connection (NES: 500 punten)

Scheur over de hele wereld, van New York tot Tokyo, in deze unieke combinatie van race- en platformactie. De politie ligt overal op de loer, maar gelukkig heb je een arsenaal aan olievaten om ze af te schudden. Maar kijk uit voor zwerfkatten: zij hebben dan misschien negen levens, jij hebt er maar drie!

Neo Turf Masters (NEOGEO: 900 punten)

Leg de bal op de tee en beleef de speelhalachtige golfactie van Neo Turf Masters, met vier verschillende banen en zes verschillende personages, elk met zijn of haar eigen unieke vaardigheden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?