Ultimate Band
  • ONTWIKKELAAR Fall Line Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 april 2009
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GAMELINER SCORE -

Vreemde, rockende trailer van Ultimate Band

Leve de concurrentie, want daardoor krijgen we alleen maar betere (en goedkopere) games. Onder de muziekgames komt nu ook steeds meer concurrentie. Met Ultimate Band probeert Disney het over een andere boeg te gooien.

Ultimate Band speel je eens niet met plastic gitaren of een plastic trommel, maar simpel met je Wiimote en Nunchuck op de Wii, of op de DS met de stylus.

Of je, net als in onderstaande trailer, je ook aan rare dansjes, gezichtsuitdrukkingen, bewegingen en kleding moet houden, dat is nog niet bekend...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?