Patapon 2

  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score -

Vreemde Japanse reclame voor Patapon 2

Het vrolijke Patapon was een groot succes op de PlayStation Portable. Net als LocoRoco bewees het dat vrolijke, kleurrijke games met een simpel concept het ook kunnen maken op de PSP. Daarom komt Sony met een tweede deel.

Om Patapon 2 wat bekendheid te geven draait er nu een Patapon 2-reclame in Japan. De reclame is wat apart, maar ik weet niet wat ik nu grappiger moet vinden: de reclame zelf, of hoe Japanners 'PlayStation Portable' uitspreken.

Kijk en beslis zelf...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?