VPRO is opzoek naar wapenliefhebbers

Vandaag heeft maarten van de omroep VPRO speciaal aan Gameliner gevraag om mee te helpen zoeken naar Nederlanders die veel weten over wapens in games. VPRO wil namelijk een documentaire op Nederland 3 maken over het ontwerpen, maken, gebruiken e.d. van wapens in games en in real life.

Dus mocht jij ooit hebben mee gedaan aan een Wapen Design Contest bijvoorbeeld voor de game Ratchet and Clank Future: A Crack in Time of ontwerp je gewoon graag wapens voor games en ben jij bereid om de details over jouw wapen te delen met Nederland.

Dan kun je een mail sturen naar ons michelle@gameliner.nl met daarin jouw ervaring in Wapen Design voor games, dan geven wij het door aan de VPRO.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?