Voorrondes World Cyber Games 2010 op 28 augustus

Op 28 augustus aanstaande vindt in de MustSee bioscoop in Breda de World Cyber Games 2010 plaats.

Forza Motorsports 3 en Guitar Hero 5 voor de Xbox 360 en Warcraft III: The Frozen Throne voor de pc kunnen worden gespeeld. De inschrijvingen van de WCG beginnen vandaag.

Er zijn echter wel beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus je moet wel even snel zijn.

In tegenstelling tot afgelopen jaren zullen de finales direct na de vooronders gespeeld worden. De winnaar zal uiteindelijk naar de wereldfinale in Los Angeles afreizen om daar van 30 september tot en met 3 oktober mee te doen.

De World Cyber Games is in Noord Korea populairder als bij ons de Eredivisie voetbal. Het wordt ook wel de Olympische Spelen van het gamen genoemd. Ieder jaar strijden ongeveer zevenhonderd gamers uit meer dan 70 landen om de eer, medailles en de flinke hoeveelheid euro's aan prijzengeld.

Ons land staat als vierde op de wereldranglijst van zeventig landen en als het over games gaat, zal Gameliner daar zeker weer als de kippen bij zijn. Houd ons in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?