Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Voorlopig geen reden voor Nintendo Wii HD

Volgens Saturo Iwata van Nintendo is het voorlopig niet nodig om de Nintendo Wii compatibel te maken voor high definition beeld. Volgens Iwata zou het niet veel toevoegen voor gamers.

As far as the Wii is concerned, we have not found a significant reason to make it HD-compatible at this time. What is the significant meaning to the users? I don't think we should do it unless we find that reason.

De eerste geruchten voor een HD Wii kwamen vorig jaar in oktober, maar nu blijkt dus dat we de komende tijd geen nieuwe versie van de console mogen verwachten. Iwata zei nog wel dat ze zeker HD gaan gebruiken als ze nieuwe hardware gaan maken, maar een nieuw apparaat alleen vanwege een mooier beeld is dus niet aan de orde.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?