Voorlopig geen PSN cards voor Europa

Veel mensen binnen Europa verlangen al lang naar de PSN cards om dingen te kunnen aanschaffen uit de PlayStation Store. Heel veel gamers hebben nog geen creditcard, of willen deze gewoon liever niet gebruiken.

In de Verenigde Staten en Japan zijn de PSN cards al enige tijd verkrijgbaar. De vraag of de cards ook naar Europa komen, speelt dan ook al heel lang door het hoofd van vele gamers. Helaas is er slecht nieuws voor gamers die hier op hopen, want tijdens een interview had Sony België namelijk het volgende erover te zeggen:

'We know that the demand is huge, but it's a difficult task to release them. Europe has many countries, and each of them has their own VAT, you know. We won't say it will never come, but you can't expect it in the near future.'

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?