Voorlopig geen Pokémon op de Wii

In een interview met GamesRadar vermeldde junichi Masuda, director van Pokémon Platinum, dat ze voorlopig geen Pokémon RPG voor de Wii uitbrengen.

We are not thinking of going into development for the Wii because we feel the core idea of Pokémon, communicating and trading with friends and other trainers, is best represented by being able to go anywhere and bring the system with you. This core concept of Pokémon is tied very closely to the portable system.

Ze denken dat een Pokémon RPG het beste werkt op de handheld, omdat je een handheld overal mee naartoe kunt nemen. Ze willen er pas een voor de Wii uitbrengen als je op de console goed kunt vechten, ruilen en communiceren. Op dit moment blijft de handheld dus het beste platform.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?