Check al onze gamescom content hier!

Voorlopig geen nieuwe Mother

Weet jij van welke game het personage Ness komt in Super Smash Bros. Brawl? Ness is van de game Mother/Earthbound, een RPG die zich afspeelt in de westerse wereld. Ironisch genoeg heeft de game nooit Europa bereikt.

Veel Japanse gamers wachten nu op Mother 4. Shigesato Itoi, de ontwikkelaar van de Mother-serie, heeft vandaag bekendgemaakt dat Mother is afgelopen. Er zal geen nieuwe game komen. Wellicht gaat Itoi werken aan een nieuwe franchise.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?