Voorlopig geen Kingdom Hearts

Sinds de launch van de Nintendo Wii was er al sprake van een eventuele overstap naar de Wii. Voorlopig zal er echter geen Kingdom Hearts game verschijnen voor de Wii. Tetsuya Nomura, bedenker van Kingdom Hearts, heeft het namelijk te druk met zijn huidige projecten.

Zo is Nomura druk bezig met de games Kingdom Hearts Coded, Dissidia: Final Fantasy en Kingdom Hearts 358/2 days. Daarnaast heeft Nomura nog vijf andere projecten liggen, waaronder The 3rd Birthday, Kingdom Hearts: Birth by Sleep en nog drie Final Fantasy games.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?