Voorlopig geen God of War-film

Een aantal maanden terug leek het er nog op dat Brett Ratner, die vooral bekend is van de laatste X-men-film en de Rush Hour-films, de verfilming van God of War zou regisseren. Helaas staat de God of War-film voorlopig nog in de wacht.

Hij heeft het project achtergelaten, omdat hij een andere film gaat regisseren. Er bestaat dus een kans dat de God of War-film wordt gecancelled, maar laten we hopen dat de film voorlopig alleen in de wacht staat.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?