Voorlopig geen Dragon's Dogma 2

Capcom komt binnenkort met Devil May Cry 5, maar het tweede deel van Dragon's Dogma laat voorlopig nog wel even op zich wachten. Toch had die laatste komende maand uitgebracht kunnen worden als er andere keuzes waren gemaakt binnen Capcom.

In een interview vertelt Hideaki Itsuno dat hij graag Devil May Cry 5 of Dragon's Dogma 2 wilde maken. Deze lastige keuze legde Itsuno destijds ook voor aan Capcom eigenaar Kenzo Tusjimoto, maar die liet de keuze aan Itsuno zelf. Gezien de release van Devil May Cry 5 aanstaande is, is de keuze die gemaakt is geen verrassing. Dit betekent echter wel dat we van Capcom voorlopig nog geen tweede deel van Dragon's Dogma hoeven te verwachten. Aannemelijk is wel dat dit het volgende project wordt voor Hideaki Itsuno en zijn team. De vraag naar een vervolg op het succesvolle Dragon's Dogma wordt steeds groter. Voor de fans is het dus een behoorlijke tegenvaller dat dit vervolg nog niet in ontwikkeling is.

Dragons Dogma Dark Arisen1

Devil May Cry 5 komt uit op 8 maart voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON VG247

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?