Voorlopig geen Blur

We zullen voorlopig nog even moeten wachten op de game Blur. Activision heeft namelijk aangegeven dat de game is uigesteld. De game zal eind 2009 dus niet meer halen en verschijnt pas volgend jaar.

Activision gaf namelijk aan dat ze meer tijd nodig hebben om de game te kunnen af ronden. Natuurlijk is dit slecht nieuws voor de liefhebbers van race games, maar hopelijk zal het wachten niet voor niets zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?