Check hier alle X019 Londen-content

Voor Gran Turmismo 5 10GB vrije ruimte aanbevolen

Kazunori Yamauchi, producer bij Gran Turismo 5 heeft via een tweet op zijn Twitter-account laten weten dat het beter is om 10GB vrije ruimte vrij te houden op je PlayStation 3 voor een comfortabele race ervaring.

Yamachi plaatste de volgende tweet:

If you work at least a 256M-byte, 10G can play comfortably and free bytes. The RT @ Poric4u: @ Kaz_Yamauchi GT5 How much capacity is installed? I, 40GB PS3 has a

Het is niet duidelijk wat Yamauchi met 'comfortabele' bedoeld. Dit zal de tijd ons zeker leren. Gran Turismo 5 ziet na zeven jaar ontwikkeling eindelijk op 3 november het levenslicht.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?