Check al onze gamescom content hier!

Volwaardig 3D niet mogelijk op huidige consoles

Volgens Tameem Antoniades, werkzaam bij Ninja Theory, is het nog niet mogelijk om op de huidige console volwaardig in 3D te kunnen gamen. Hij gaf namelijk aan dat 3D games pas echt goed werken wanneer ze 120 frames per seconde worden gerendeerd.

Daar is echter een resolutie van 1080p voor nodig, maar om dat te bereiken moet de game vaak op een lagere resolutie gedraaid worden. Toch zal Sony deze zomer met een aantal 3D games komen. Je zult echter wel een speciale televisie nodig hebben om 3D te kunnen gamen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?