Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Volgende week Resident Evil 5 demo

Het Japanse blad Famitsu heeft vandaag bekendgemaakt dat er volgende week een demo van het langverwachte Resident Evil 5 zal komen op Xbox Live Marketplace.

De demo zal op pakjesavond (5 december) beschikbaar zijn. De demo bevat 2 levels die we in veel filmpjes gezien hebben. Daarnaast zal de demo alleen en in Co-Op speelbaar zijn.

Er zit wel een addertje onder het gras. De game zal alleen speelbaar zijn voor Xbox Live Gold leden. Ook wordt er geen woord gerept over een mogelijke PlayStation 3 demo. Blijf Gameliner checken voor meer informatie over Resident Evil 5 en over een mogelijke PlayStation 3 demo van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?