Volgende week LittleBigPlanet demo

Ondanks dat LittleBigPlanet al een tijdje te koop is weet nog niet iedereen van het bestaan af. Volgende week verschijnt er namelijk een demo van de game speciaal voor de gamers die nog niet bekend zijn met LittleBigPlanet.

De demo zal in-game levels en mini games bevatten die je alleen of met maximaal drie personen kunt spelen. Je kunt natuurlijk ook je Sackboy helemaal customizen. Dus voor de gene die de game nog niet hebben uitgeprobeerd verschijnt er op 10 september een demo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?